Første steget mot Økonomisk Frihet

Pengefrihet er en blogg som har som mål å hjelpe deg til å oppnå økonomisk frihet og gi deg inspirasjon til å bli en bedre utgave av deg selv.

Hvordan skal jeg hjelpe deg med dette lurer du kanskje på?

Ved å dele ideene til de beste investorene, tankene til de flinkeste forfatterne innenfor personlig utvikling og i tillegg krydre disse med egne erfaringer. Pengefrihet kommer ikke til å pepre deg med svada og tull. Jeg har lyst til å bidra med kunnskap om mine interesser, til deg som er interessert i å få en bedre økonomisk hverdag. Jeg alene har ikke svar på hvordan du kan oppnå det. Det finnes faktisk ikke en person i verden som har den ultimate suksessoppskriften. Men om man lærer av erfaringene til de som allerede har lyktes på disse områdene, kan man plukke opp momenter som man kan ta med seg i sitt eget liv for å korte ned læringskurven.

Det å være transparent og åpen er noe jeg ser på som veldig viktig. I blogginnleggene mine blir det derfor ikke promotert eller reklamert for produkter som jeg ikke tror kommer til å hjelpe deg å nå dine mål. Du vil derfor aldri komme til å se meg skrive positive ting om kredittkort og forbrukslån på denne bloggen. Dette er produkter jeg ønsker at du skal kvitte deg med! Du oppnår ikke økonomisk frihet gjennom kickbacks på 3 forskjellige kredittkort! Alt som skjer vedrørende bloggen kommer jeg til å dele med deg, og håper at du også ønsker å bidra med din kunnskap i kommentarfeltene slik at vi alle kan lære noe av hverandre. 

Continue reading “Første steget mot Økonomisk Frihet”